Service

S E R V I C E S

Trädgårdsdesign:

 

Vi ordnar en tid att träffas för ett förrutsättningsfritt möte, då vi pratar igenom vad ni vill ha i trädgården och hur ni vill att den ska fungera för er. Jag har ett antal frågor som jag ställer och jag försöker bilda mig en uppfattning om vad ni vill ha och hur tomten ser ut, samt förutsättningarna. Sen skickar jag en offert för hur mycket designarbetet kommer att kosta. Om offerten är till er belåtenhet, går vi vidare och jag ritar en designplan för hela trädgården eller för de delarna som vi har diskuterat, ritningen kompletteras med ett moodboard. Vi träffas igen och går igenom ritningen tillsammans, sen lämnar jag ritningen med er, så ni kan fundera över den och se om det eventuellt finns något som ni vill ändra på. Efter det träffas vi igen och jag gör ändringar på ritningen, efter kundens önskemål, så att ritningen blir exakt vad ni vill få ut av er trädgård.

 

Ett vanligt designarbete börjar oftast vid ca 15 000 - 18 000 kr. Vidare om kunden vill ha en

specifikationsritning där det finns mer detaljer på mått, nivåer och material, samt bygglovsunderlag och en växtförslagsritning, där alla växter är placerats på ritningen med specifikation på mängden och storlek av växterna, är totalpriset ungefär 28 000 - 32 000 kr inkl. moms.


Trädgårdskonsultation:

 

Jag utför rådgivning om allt som har med trädgården att göra. Problemlösningar inom nivåskillnader, växter, material, former, funktioner och belysning; allting sammanfattas i ett mejl. En vanlig konsultation tar ungefär 2 timmar och i priset ingår 1 timmes resväg ToR (utöver debiteras 300 kr/timme inkl. moms). Pris: 3200 kr inkl. moms.


Trädgårdsskötsel:

 

Vi erbjuder: vårstädning av trädgården, sen under sommaren och resten av säsongen erbjuds kontinuerlig ogräsrensning, gräsklippning, gödsling, komplettering, nyplantering, häckklippning, beskärning av buskar och mindre träd och fruktträd och lökplantering samt höststädning.

 

Priset debiteras enligt offert på 625 kr per timme inkl. moms.